Política 15/11/2017

David Abril: "Si es demostra el tracte de favor de Carbonell a Cursach, dimitiré"

L'econacionalista també ha dit que "per a MÉS no és agradable que surti un càrrec públic nostre qüestionat en els mitjans de comunicació"

C.fontanet
1 min
El portaveu de MÉS, David Abril

PalmaEl suposat tracte de favor de l'actual directora insular de Turisme, Pilar Carbonell, al grup Cursach continua generant reaccions polítiques.

Aquest dimecres, després de la Junta de Portaveus al Parlament, David Abril ha assegurat que "no hi ha hagut cap tracte de favor al senyor Cursach ni a ningú". "Si això s'investigàs i es demostràs, jo seria el primer que dimitiria del meu grup polític", hi ha afegit.

El coportaveu també ha comentat que "per a MÉS per Mallorca no és agradable que surti un càrrec públic nostre qüestionat en els mitjans de comunicació, tot i que Pilar Carbonell ha comparegut d'urgència al Parlament per donar explicacions als grups parlamentaris de tot el que s'està posant en qüestió".

En acabar Abril ha volgut recordar que, de moment, Pilar Carbonell no ha estat encara citada als jutjats en qualitat d'imputada i, en canvi, "hi ha funcionaris que sí estan imputats per corrupció en el cas Cursach".

stats