Política 19/07/2019

Onze candidats es presenten per competir amb Lorena Roldán a les primàries de Cs a Catalunya

Dos dels aspirants ja van competir amb Inés Arrimadas a les primàries per escollir candidat al Congrés

Ara
1 min
Torra, a Lorena Roldán: "Han passat del 'vamos Ciudadanos' a 'nos vamos de Ciudadanos'"

BarcelonaLa candidata amb el suport de la direcció de Ciutadans, Lorena Roldán, s'enfrontarà amb onze candidats més a les primàries del partit que tindran lloc la setmana que ve, en què es decidirà el candidat de la formació a la presidència de la Generalitat.

Entre els contrincants de la portaveu de Cs al Parlament hi ha Ángel Castellanos Díaz i Antonio Olle: ambdós es van presentar també contra la seva antecessora, Inés Arrimadas, a les primàries per liderar la llista al Congrés. S'hi sumen, a més, Antonia Pedrero, Eliane Baldomar, Jose Carlos Bru, Jose Manuel Román, José Miguel Velasco (número 9 a les llistes de Cs al Prat de Llobregat), José Moreno, Nagore García (número 4 a la llista a l'alcaldia de Girona), Rubén González i Valentín Valenzuela (número 7 a les llistes d'Olivella el 26-M).

D'altra banda, l'exconseller de Ciutadans al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona Ivan Bello ha anunciat que es donarà de baixa del partit taronja després d'haver sofert "pressions" perquè no es presentés a les primàries.

Bello tenia intenció de presentar-se contra Roldán i ha denunciat una "manca de garanties i transparència" en el procés. "Me'n vaig amb el cap ben alt", ha assegurat.

stats