Política 10/04/2018

Cristòfol Soler: “Hem posat la sobirania sobre la taula, abans gairebé no se'n parlava"

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca elegirà nous membres per a la secretaria. S'hi han presentat 20 candidats i hi ha 13 places per cobrir

S. Vidal
1 min
REINVENTAR-SE O MORIR Dues dècades després de ser defenestrat pel PP, Soler lidera l’Assemblea Sobiranista.

PalmaL'expresident del Govern, Cristòfol Soler, també deixarà la presidència de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, després d'haver exhaurit els tres anys màxims de mandat que estableix l'organització. Soler, que continuarà fent feina des de les bases, destaca que “hem aconseguit posar la sobirania sobre la taula, abans gairebé no se'n parlava”.

Per primera vegada es presenten més candidats que les places que s'han de cobrir. Hi ha 20 voluntaris per a 13 llocs a la secretaria, cosa que vol dir que els noms s'hauran de decidir per mitjà d'una votació, que tindrà lloc el proper divendres a Can Alcover. A l'Assemblea Sobiranista hi ha més de 300 persones que paguen la quota i més de 200 simpatitzants.

Soler s'acomiada del lideratge de l'organització assegurant que ara “hi haurà més gent per fer feina”, i recorda el lligam i la feina feta conjuntament amb el País Valencià. De la seva etapa en destaca que el 2015 “vàrem anar poble per poble pel tricentenari perquè tenim clar que el 1715 és el nostre punt de partida”.

stats