Política 17/04/2019

La Crida per Palma organitza una Festa LGTBI+ en Dijous Sant

"El combat contra el feixisme, el masclisme i la LGTBI fòbia s’ha de dur a terme des de tots els espais"

M.f.
1 min
La Crida per Palma organitza una Festa LGTBI+ en dijous sant

PalmaLa Crida per Palma ha organitzat una festa LGTBI+ al bar Flexas aquest dijous, 18 d’abril a partir de les 20 hores, segons informa la formació política,.

La festa està emmarcada en la línia d’acció política que la formació municipalista està duent a terme durant les eleccions generals espanyoles amb el lema 'Des del municipalisme, per l’autodeterminació i el feminisme. Conquerim sobiranies! Plantem cara al feixisme!', on apareixen el líder del PP, Pablo Casado; el del PSOE, Pedro Sánchez; el de Ciutadans, Albert Rivera, i el de Vox, Santiago Abascal.

"Amb aquest acte La Crida per Palma pretén posar sobre la taula la necessitat de continuar construint llibertat en tots els espais, davant l’amenaça d’una extrema dreta que pretén tornar al passat, com han apuntat darrerament, suspenent, fins i tot, la campanya electoral Dijous i Divendres Sant", assenyala al comunicat.

"El combat contra el feixisme, el masclisme i la LGTBI fòbia s’ha de dur a terme des de tots els espais, inclosos també els espais d’oci. És per això que actes com aquest esdevenen, i més en l’actual conjuntura, actes de reivindicació política".

stats