Política 11/11/2018

Crida per Palma marca les línies de la seva candidatura

La formació ha elaborat un document, que presentarà pròximament, amb catorze punts de la seva proposta

Ara Balears
1 min
Imatge de la tercera assemblea oberta de Crida per Palma.

PalmaCrida per Palma ha duit a terme aquest cap de setmana la seva tercera assemblea oberta, en la qual s’ha debatut i aprovat el document 'Allò que ens uneix: cap a un Programa d’Unitat Popular', el qual pretén condensar el conjunt d'elements polítics bàsics que fonamentaran la seva proposta municipal i rupturista per a Ciutat.

Aquest document es farà públic els pròxims dies i està format per catorze punts sobre els quals Crida per Palma començarà a treballar per tal d'elaborar, de manera pública i col·lectiva, el programa electoral per a les eleccions de maig de 2019.

Recuperar i conquerir sobiranies, superar el capitalisme i el patriarcat, la lluita feminista i el final del monocultiu turístic són alguns dels punts que s'inclouen en aquest document. Amb la seva aprovació es tanca la fase inicial de debat, durant la qual s'han decidit el model de funcionament i les línies polítiques bàsiques.

A partir d’ara, Crida per Palma formarà grups de treball per enllelstir el seu projecte. Una de les activitats previstes seran les 'Trobades per les sobiranies', unes jornades de debat sobre diferents temàtiques que es duran a terme en alguns barris de Palma els propers mesos i que donaran veu als veïns i veïnes en l'elaboració del programa electoral.

stats