Política 13/05/2019

Crida per Palma proposa implantar un peatge de congestió a Ciutat

La candidatura també aposta per convertir en zona de vianants el centre històric

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació d'aquest dilluns al carrer de Sant Miquel.

PalmaCrida per Palma ha presentat aquest dilluns les seves propostes de mobilitat, i ho ha fet tallant el trànsit de manera simbòlica al carrer de Sant Miquel. Una de les mesures de la candidatura a la batlia de Ciutat és la implantació d'un peatge de congestió a determinats vehicles i l'ús de la recaptació en la millora del servei de transport públic.

Crida aposta per transformar el centre històric de Palma en una zona per a vianants, inclòs tot el nucli urbà dins de les Avingudes. "Pretenem fer un gir de 180 graus en el model de mobilitat de Palma", ha afirmat el cap de llista, Manel Domènech. Segons la número dos de la candidatura, Laura Dorado, "la mobilitat ha estat fins ara la gran assignatura pendent a Palma, i el pacte d'esquerres ha suspès per manca de voluntat política per canviar".

A més, la formació Crida per Palma proposa altres mesures, com la creació d'aparcaments a la perifèria, ben connectats amb el centre amb transport públic, el reforç del servei BiciPalma i l'ampliació de la xarxa de carrils bici.

stats