Política 23/05/2019

La Crida per Palma aposta per l'eliminació de places per garantir el decreixement turístic

La formació ha denunciat la massificació i la dependència del monocultiu turístic que pateix la ciutat

Ara Balears
1 min
La Crida per Palma ha presentat les propostes en places turístiques

PalmaLa Crida per Palma ha denunciat aquest dijous la massificació turística i la dependència del monocultiu turístic de Palma. "El decreixement turístic i la diversificació de l'economia són l'única sortida possible per garantir vides dignes per a les persones que habitam Palma", ha explicat Manel Domènech, cap de llista de la formació municipalista.

"Hem tudat quatre anys que podrien haver servit per posar Palma al servei de les persones i deixar de perpetuar el model de ciutat aparador, és necessari prendre mesures urgents", ha destacat Laura Dorado, número dos de la Crida per Palma.

La proposta que ha presentat la formació ha estat formulada durant els darrers anys pel moviment ecologista i en contra de la massificació turística. "Som l'únic partit polític que aposta de manera clara pel decreixement turístic, per a la qual cosa, per obtenir una nova plaça, se n'han d'eliminar dues de les ja existents", ha dit Domènech.

Limitar l'arribada de creuers al port, amb un màxim de dos al dia; eliminar les partides de promoció turística dels pressupostos municipals o impulsar una moratòria general, sense excepcions, a qualsevol classe de nova construcció d'allotjaments turístics són algunes de les propostes sobre turisme que també inclou el programa de la Crida per Palma.

stats