Política 16/05/2019

Crida per Palma planteja fixar una quota mínima de contractació pública del col·lectiu LGTBI

Una trentena de persones han participat en una besada col·lectiva davant la seu de Vox

A. Schnabel
1 min
El candidat a batle per la Crida per Palma besa un company de la formació política davant la seu de Vox.

PalmaLa candidatura municipalista i rupturista Crida per Palma proposa la creació d'una regidoria de polítiques feministes que vetlli pels drets LGTBI i fixar una quota mínima de contractació pública d'aquest col·lectiu per tal de "garantir una inclusió laboral real" i evitar, així, "qualsevol discriminació, especialment per a les dones trans".

La proposta ha estat aplaudida per més de trenta persones que han participat minuts abans en la besada col·lectiva entre gent del mateix sexe convocada per la Crida per Palma davant la seu de Vox, que, segons ha dit el membre de la llista municipal Toni López, "representa el masclisme, el racisme i la LGTBI fòbia".

Crida per Palma vol fer política "des del carrer", segons ha explicat el candidat a batle de la formació, Manel Domènech.

López també ha defensat la necessitat de fer complir els protocols de prevenció d'agressions masclistes i LGTBIfòbiques i, entre altres mesures, impartir jornades de "coeducació i sexualitat", a més de fomentar la "coneixença" de les persones seropositives i els diferents "models familiars no normatius" que existeixen i "a qui cal garantir els drets".

stats