Política 05/10/2018

Es presenta Crida per Palma, una aposta per una candidatura rupturista a Ciutat

Els impulsors de la iniciativa han convocat una assemblea oberta el proper 20 d'octubre al Casal de l'Escorxador

Maria Llull
1 min
Un moment de la presentació de la proposta Crida per Palma.

PalmaCrida per Palma ha presentat aquest divendres al Casal de Can Alonso la seva proposta per una candidatura rupturista i municipalista per a les eleccions municipals de 2019. "No tenim cap representació de partits polítics i hi ha ciutadans de moltes parts diferents", ha explicat el portaveu de la iniciativa, Jonàs Pàez. Els impulsors de la iniciativa han convocat una assemblea oberta el proper 20 d'octubre a les 17.30 hores al Casal de l'Escorxador.

De moment, aquest projecte només es posarà en marxa a Palma, encara que "encoratjam la resta de pobles de Mallorca a conformar les seves candidatures". Crida per Palma es va posar en marxa a principis d'estiu amb gent de diverses procedències que compartia "el desencís pel clima que s'ha generat a Mallorca i el sentiment de necessitat de generar una candidatura".

Aturar la massificació turística i lluitar per un nou model de ciutat són alguns dels eixos al voltant dels quals gira la proposta. "El municipalisme i el rupturisme" són les bases des de les quals treballar per aconseguir la candidatura, apel·lant a les majories socials per fer una esmena a la totalitat a les polítiques desenvolupades a Ciutat fins ara.

stats