Creació d’habitatge públic per a joves, un dels objectius de Veus Progressistes

El candidat, Guillem Balboa, reivindica també els drets laborals dels joves investigadors i becaris

El candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha explicat aquest dilluns que una de les mesures que vol impulsar la coalició és la creació d’habitatge públic per a joves. "Els joves han de poder trobar cases a un preu que s’ajusti als seus ingressos, per davall del preu de mercat", ha assegurat Balboa, qui ha explicat que per això s’hauran de reservar habitatges per a joves en les noves promocions, destinar-hi part del parc públic i disposar de crèdits i subvencions específiques per a joves.

El candidat ecosobiranista també ha assenyalat que Veus Progressistes vol impulsar des del govern d’Espanya el reconeixement dels drets laborals dels joves investigadors i becaris, defensar la universitat pública i "impulsar nous programes d’inserció laboral i formació".

Guillem Balboa ha donat a conèixer aquestes propostes en una roda de premsa al parc de les Fonts de Palma acompanyat de joves que donen suport a la seva candidatura i d’una de les membres de la llista de Veus Progressistes, Marta Guijarro. Guijarro ha emfatitzat que "cap partit que ha governat a Madrid no ha demostrat que vulgui posar fi a una situació insostenible per als joves" i ha demanat "un acte de rebel·lia" a favor de la coalició.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF