Política 22/04/2019

Creació d’habitatge públic per a joves, un dels objectius de Veus Progressistes

El candidat, Guillem Balboa, reivindica també els drets laborals dels joves investigadors i becaris

Ara Balears
1 min
El candidat de Veus Progressistes acompanyats dels joves de la coalició

PalmaEl candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha explicat aquest dilluns que una de les mesures que vol impulsar la coalició és la creació d’habitatge públic per a joves. "Els joves han de poder trobar cases a un preu que s’ajusti als seus ingressos, per davall del preu de mercat", ha assegurat Balboa, qui ha explicat que per això s’hauran de reservar habitatges per a joves en les noves promocions, destinar-hi part del parc públic i disposar de crèdits i subvencions específiques per a joves.

El candidat ecosobiranista també ha assenyalat que Veus Progressistes vol impulsar des del govern d’Espanya el reconeixement dels drets laborals dels joves investigadors i becaris, defensar la universitat pública i "impulsar nous programes d’inserció laboral i formació".

Guillem Balboa ha donat a conèixer aquestes propostes en una roda de premsa al parc de les Fonts de Palma acompanyat de joves que donen suport a la seva candidatura i d’una de les membres de la llista de Veus Progressistes, Marta Guijarro. Guijarro ha emfatitzat que "cap partit que ha governat a Madrid no ha demostrat que vulgui posar fi a una situació insostenible per als joves" i ha demanat "un acte de rebel·lia" a favor de la coalició.

stats