Política 13/01/2019

Cosme Bonet coordinarà la campanya electoral del PSIB

Els Socialistes de Mallorca constitueixen el Comitè Electoral per donar el tret de sortida a la campanya electoral amb l’objectiu de "consolidar el canvi i continuar transformant l’illa"

Ara Balears
2 min
Cosme Bonet coordinarà la campanya electoral del PSIB

PalmaEls Socialistes de Mallorca han constituït aquest diumenge el seu Comitè Electoral, òrgan encarregat de planificar i dirigir la precampanya i la campanya electoral, i que serà coordinat per Cosme Bonet.

En un comunicat, el coordinador socialista afirma que el partit posa “velocitat de creuer a una maquinària electoral que fa temps que està en marxa". L'objectiu "únic", segons Bonet, és "revalidar les majories d’esquerres i consolidar el canvi iniciat el 2015 per poder continuar transformant Mallorca". Els punts que ha detallat i que inclourà el programa són: "més drets, blindant les polítiques socials, garantint la igualtat d’oportunitats, atraient un turisme de qualitat, assegurant la redistribució del creixement econòmic i lluitant per una ocupació digna i de qualitat”.

En concret, Bonet ha avançat que per als socialistes “és de cabdal importància la campanya municipal, ja que som un partit amb una forta implantació territorial i és des de cada territori des d’on volem consolidar i ampliar la majoria d’esquerres que aspiram a tenir per continuar governant, per primera vegada, dues legislatures seguides”.

Si bé avui encara està en marxa el procés de primàries per a la candidatura insular i per als municipis de més de 20.000 habitants, Bonet ha ressaltat que “tindrem les millors candidatures i el millor projecte per donar la batalla a les eleccions del 26 de maig, amb solucions concretes als problemes i als reptes de la ciutadania dels nostres pobles, de Mallorca i de les Illes Balears”.

Una vegada conclòs el procés de primàries per a les candidatures al Consell de Mallorca i als municipis de més de 20.000 habitants, Bonet ha explicat que vindrà l’elecció de totes les candidatures municipals restants, la confecció de la base programàtica electoral i de les llistes, procés del qual “tindrem notícies ben aviat”.

Finalment, el coordinador electoral insular ha assegurat que els Socialistes de Mallorca afronten aquesta etapa preelectoral “amb el partit tensionat, fent feina per aconseguir el suport majoritari de la ciutadania i, sobretot, amb la satisfacció de la feina ben feta durant aquests gairebé quatre anys de legislatura en totes les institucions, tant en aquelles en què els socialistes governen com en les que estan a l’oposició”.

stats