Cosme Bonet: "Pablo Casado va deixar en evidència Biel Company"

El número u de la llista al Senat del PSIB carrega contra l'anunci del president del PP d'eliminar l'ecotaxa

Cosme Bonet, que encapçala la llista del PSIB al Senat a les properes eleccions del 28 d'abril, ha carregat aquest dimecres contra l'anunci de Pablo Casado de derogar l'ecotaxa durant la presentació en roda de premsa de la campanya electoral que duran a terme els socialistes. "Pablo Casado va deixar en evidència Biel Company i va demostrar la seva manca de respecte als governs autonòmics i a la direcció balear del seu partit", ha comentat Bonet, just després d'assegurar que el PSIB durà a terme una campanya electoral propositiva i en positiu.

Casado promet que eliminarà l'impost turístic i l'equipara a la turismofòbia

La campanya electoral

La secretària d'organització del PSIB, Silvana González, ha indicat que, durant la campanya electoral, visitaran les Illes la ministra de Justícia, Dolores Delgado (12 i 13 d'abril); el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque (22 d'abril); la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto (23 d'abril), i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que protagonitzarà a Palma l'acte central de la campanya dels socialistes balears el 17 d'abril, el mateix dia que vindrà el president del PP, Pablo Casado.

La campanya posarà en marxa els mecanismes tradicionals de qualsevol procés electoral. "Estarem als municipis, anirem porta per porta, tindrem presència als mercats... En definitiva, estarem a peu de carrer", ha indicat González. La secretària d'Organització també ha explicat que "hi haurà alguna innovació a les xarxes socials", encara que no ha concretat res més.

Un total de 1.500 apoderats participaran en aquestes eleccions a les Balears. Durant la campanya, s'aferraran més de 15.000 cartells i es duran a terme actes electorals cada dia.

Pere Joan Pons: "Cal omplir les urnes de vots, no d'enquestes"

El número u de la llista balear al Congrés dels socialistes, Pere Joan Pons, ha fet referència a l'elevat percentatge d'indecisos que reflecteix l'enquesta del CIS de març (un 50,3%) i ha indicat que el més important és "omplir les urnes de vots, no d'equestes" el pròxim 28 d'abril. Pons ha subratllat que els socialistes es plantegen una campanya "en positiu, amb propostes i des de la moderació".

"Demanam una gran mobilització perquè no hi ha res consolidat", ha destacat el candidat ha tirat de tòpic electoral i ha assegurat que el PSOE "surt a guanyar".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF