Política 18/12/2018

El Consell destina 84.000 euros a reparacions a la Casa de Menorca de Barcelona

Les obres corresponen a la reparació de la façana i de l'escala comunitària, així com la renovació d'una coberta de fibrociment i la reparació d'humitats interiors

Iván Martín
1 min
La màxima institució de l'illa ha decidit executar un dels compromisos i millorarà les instal·lacions del carrer Diputació.

MaóEl Consell d'Administració de la Casa de Menorca, que presideix Maite Salord, ha aprovat dos projectes d'obres que permetran fer millores urgents a l'edifici de Barcelona, situat al carrer de la Diputació. Aquestes obres, derivades de la Inspecció Tècnica d'Edificis, corresponen a la reparació de la façana i de l'escala comunitària, així com la renovació d'una coberta de fibrociment i la reparació d'humitats interiors. La inversió total s'eleva a 82.000 euros.

Maite Salord ha explicat que d'aquesta manera "complim els nostres compromisos, en primer lloc, millorar les condicions de l'espai d'habitatge adreçat als estudiants menorquins, fent les obres més urgents de manteniment i rehabilitació, i, en segon terme, impulsar aquest espai per a activitats socials i culturals".

Els treballs consistiran a reparar aquells elements que puguin produir despreniments a la façana. Pel que fa a l'escala comunitària, es duran a terme les reparacions de desperfectes a la caixa de l'escala i es renovarà tota la instal·lació d'enllumenat. A més, es pintaran i envernissaran tota la fusteria i les baranes.

stats