Política 28/02/2019

El Consell regularà l'accés a Macarella amb un autobús públic a l'estiu

El servei entrarà en funcionament l'1 de juny i finalitzarà el 30 de setembre

Iván Martín
1 min
Els consellers Miquel Preto i Maite Salord han detallat l'operativa per a la pròxima temporada.

MaóEl Consell Insular de Menorca continuarà regulant els accessos a Macarella mitjançant un autobús públic la pròxima temporada turística. L'objectiu de la iniciativa, que es posà en marxa l'estiu passat, és ordenar l'accés a una zona especialment protegida i de gran valor ambiental, a més de resoldre el problema de saturació de vehicles que registrava el camí d'accés.

El servei entrarà en funcionament l'1 de juny i finalitzarà el 30 de setembre. Durant la temporada baixa, de l'1 al 15 de juny, i del 16 al 30 de setembre, l'horari serà de les 8 a les 20 h. En temporada baixa, del 16 de juny al 15 de setembre, l'horari s'ampliarà fins a les 23 h. Els autobusos sortiran de la plaça dels Pins i la via perimetral de Ciutadella.

D'altra banda, per donar a conèixer el servei, el Consell de Menorca oferirà que els estudiants d'ESO de tots els instituts de la ciutat puguin fer una visita gratuïta a Macarella amb autobús durant el mes de juny. Així mateix, s'editaran una guia de transport públic i tríptics per repartir a les oficines d'informació turística.

stats