Política 17/09/2018

El Consell de Menorca presenta els actes del 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera

El nucli d'activitats serà el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre, coincidint amb el dia de l'efemèride

Iván Martín
1 min
Els responsables del Consell han explicat davant els mitjans de comunicació els actes més significatius del programa.

MaóEl Consell Insular de Menorca, a través de l'Agència Menorca Reserva de la Biosfera, ha presentat aquest dilluns el programa d'actes amb motiu dels 25 anys de la declaració de la Reserva de la Biosfera a càrrec de la Unesco. El programa es compon de més de 50 activitats per a tots els públics i en diferents àmbits.

Es tracta d'un programa trimestral i extens que arranca aquest mes i finalitza al desembre. Recull propostes de pràcticament 30 entitats i col·lectius de Menorca. El nucli d'activitats tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre, coincidint amb el dia de l'efemèride. El diumenge 7 d'octubre s'ha organitzat un acte obert al teatre Principal de Maó amb l'objectiu de recordar els orígens de la data, els reptes assolits i tot el treball que falta per fer. Aquest esdeveniment pretén ser la festa de la commemoració i inclourà actuacions musicals, monòlegs i dansa.

D'altra banda, per a dissabte 6 d'octubre es durà a terme a Ciutadella la Nit de la Biosfera. Serà a la plaça de la Catedral i es projectarà un 'videomapping' a la façana del monument mentre tenen lloc els concerts de Shanti Gordi i Maria Àngels Gornés. També es desenvoluparan activitats infantils, conferències, jornades divulgatives, concerts i sortides culturals, entre altres.

stats