Política 05/04/2018

El Consell comença a tramitar el projecte de segon cinturó amb l'abstenció de Podem

La resta dels grups, inclosa l'oposició, hi han votat a favor

Jaume Ribas
1 min
Via ràpida d’Alcampo a Palma Springs 4 trams i més de 130 milions d’euros de cost

PalmaUna comissió informativa del Consell de Mallorca ha votat aquest dijous dematí a favor del projecte inicial del primer tram del segon cinturó que ha de permetre l'accés a Palma des de l'autopista. Tots els partits hi han votat a favor excepte el representant de Podem, Jesús Jurado, que s'ha abstingut.

Tot i l'abstenció, Jurado ha admès que "el projecte s'ha de tirar endavant d'una manera o una altra", però espera que les al·legacions i el "debat amb l'Ajuntament de Palma" acabin millorant un projecte "necessari" i que els morats hi puguin votar a favor.

Per a Jurado, és important "millorar el projecte tenint en compte el traçat del tramvia i els carrils bici", tal com demana Cort. Podem ja havia explicat les seves reticències respecte de la iniciativa a la consellera de Territori, Mercedes Garrido (PSIB), que són semblants a les que expressen l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma i el grup de MÉS per Mallorca, que tot i això ha votat a favor del projecte.

En una línia semblant, el grup ecologista GOB també demana una solució menys impactant i costosa i es mostra en desacord amb la política de carreteres del Pacte.

stats