El Consell de Ministres aprovarà demà el nou REB

Una bona part de les mesures tiraran endavant amb l'aprovació d'un decret llei d'aplicació immediata

El Consell de Ministres aprovarà aquest divendres el nou Regim Especial de les Balears (REB).  Una bona part de les mesures tiraran endavant amb l'aprovació d'un decret llei d'aplicació immediata. 

D'ençà que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar la convocatòria d'eleccions el 28 d'abril, la pressió dels grups que formen el Govern del Pacte s'havia incrementat, preocupats per l'aprovació del nou règim especial, que s'havia anunciat des de mesos enrere però sense data confirmada.

MÉS pressiona els socialistes amb el REB i exposa les seves exigències

Segons ha pogut confirmar l'ARA Balears, el Govern balear preveu ara que l'executiu de Pedro Sánchez l'aprovi finalment divendres al Consell de Ministres. I amb gran probabilitat ho farà mitjançant un decret llei, ja que la dissolució de les Corts el proper 5 de març deixa poc marge per a la seva tramitació.

Aquest decret llei s'aprovarà en dues fases i tindrà una fórmula mixta, segons informa el diari ' Última Hora'. Per una banda, serà un decret llei per al fons d'insularitat i subvencions al transport i per 'altra un avantprojecte de llei en el qual s'incorporaran les mesures fiscals que proposa el document.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF