Política 13/04/2018

El Consell de Menorca crea una web per ajudar a trobar habitatge a treballadors

Els interessats podran sol·licitar el lloguer d'una habitació o bé posar-se en contacte amb més persones per compartir un habitatge

Ara Balears
1 min
Cristina Gómez és la consellera insular en polítiques d'Habitatge.

MaóEl Consell Insular de Menorca, a través del departament d'Habitatge, ha creat un taller d'anuncis virtual, segons el qual es posa a disposició dels interessats una borsa de possibilitats per cercar una habitació temporal per a aquelles persones que tinguin la intenció de venir a l'illa a treballar durant la temporada d'estiu. La iniciativa té com a objectiu agilitar la comunicació entre treballadors i aquells propietaris que estan disposats a oferir una habitació compartint les despeses de l'habitatge.

Les persones que vulguin accedir a aquest servei s'han de dirigir a la nova pàgina web que el Consell posa a l'abast habitatgesocial.menorca.es i entrar a l'apartat 'lloguer d'habitació per treballadors'. Aquí s'informarà sobre els detalls del contracte i els consells a tenir en compte per regular les condicions amb l'arrendatari. Al mateix temps es facilitarà un model de contracte.

Entre les opcions destaca la d'aquells propietaris que ofereixen una habitació a canvi d'un lloguer per a treballadors que cerquen una habitació per llogar i per a treballadors que volen contactar amb altres persones amb la mateixa situació amb la finalitat de llogar un pis compartit. Els interessats han d'omplir un formulari amb les seves dades, que seran publicades al tauler d'anuncis una vegada l'administrador de la web les validi.

stats