Política 30/05/2019

El Consell de Menorca treu a concurs la creació de la imatge per a fires turístiques

El termini per presentar els projectes finalitzarà el pròxim 24 de juny

Iván Martín
2 min
La consellera Maite Salord és la responsable del departament de Promoció Turística de Menorca.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca ha tret a concurs públic la creació de la imatge de Menorca per a les fires a les quals assisteixi en solitari, amb una dotació màxima de 8.000 euros. El termini per presentar els projectes finalitzarà el pròxim 24 de juny. La decisió recaurà en un jurat format per personal de la Fundació i professionals del disseny, que valoraran l'originalitat, la creativitat i la qualitat artística a l'hora de representar els valors i els recursos de Menorca. Sobre la proposta guanyadora es basarà la posterior licitació del contracte de serveis per a la construcció dels estands que es faran servir l'any 2020.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, ha destacat la importància del concurs i considera que "continuam amb les iniciatives que ens han de permetre millorar la projecció exterior de Menorca com a destinació turística competitiva i diferenciada. Continuam amb la construcció del discurs i la imatge que ha de servir per posicionar la nostra illa com un lloc únic a la Mediterrània per història, valors naturals i culturals". A més, Salord ha recordat que els treballs que presentin els concursants han de ser originals i "s'han de basar en la construcció d'una imatge atractiva i diferent, inspirada en els recursos de Menorca, així com en les emocions i els sentiments que transmet".

Entre els principis que seran valorats especialment pel jurat, cal destacar la identificació de Menorca com a Reserva de la Biosfera i els valors que la defineixen, Menorca cap a una economia circular. De la conservació del medi ambient i l'ús eficient dels recursos en depèn el futur del turisme i de l'economia, competitivitat i sostenibilitat econòmica, natural i social, economia diversificada i alt nivell de cohesió i inclusió social, així com la visibilitat dels principals productes turístics com Menorca Natural, Slow, Mediterrània, Cultural i Events, entre d'altres.

stats