Política 23/07/2018

El Consell de Menorca i l'Ajuntament del Mercadal acorden millorar el camí de Llinàritx

L'Ajuntament executarà les obres, valorades en 248.000 euros, la meitat dels quals serà aportada per la màxima institució insular

Iván Martín
1 min
El Camí de Llinàritx, que uneix els termes municipals d'Es Mercadal i Ferreries, rebrà una important injecció econòmica per a la seva millora.

Es MercadalEl Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament del Mercadal han arribat a un acord i signaran en els pròxims dies un conveni de col·laboració per dur a terme unes obres de millora al camí de Llinàritx, que uneix aquest municipi amb el de Ferreries però que transcorre en la seva totalitat pel terme municipal del Mercadal.

El consistori que dirigeix Francesc Ametller executarà les obres, valorades en 248.000 euros, dels quals la meitat, 124.000 euros, serà aportada pel Consell Insular de Menorca. Amb aquesta millora, el departament de Mobilitat de la institució continua apostant per la conservació i millora de la xarxa de carreteres de titularitat insular, així com les municipals.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen com a objectiu millorar la seguretat i comoditat de la circulació del camí de Llinàritx, que ha de menester una restauració superficial i de reforç del paviment. A més, també s'hi efectuaran tasques de neteja a les cunetes i s'hi col·locarà senyalització vertical i horitzontal. El tram afectat té una longitud de 3.458 metres.

stats