Política 20/06/2019

El Consell de Coordinació de Podem accepta formar part de l'Executiu

L'acord de govern haurà de ser ratificat per les bases de la formació en una consulta que es durà a terme els pròxims dies

Ara Balears
1 min
Imatge del Consell de Coordinació de Podem d'aquest dijous.

PalmaEl Consell de Coordinació de Podem ha acceptat aquest dijous l'acord de govern al qual s'ha arribat durant la matinada d'aquest dijous. Aquest acord haurà de ser ratificat per les bases de la formació en una consulta que es farà els pròxims dies.

D'aquesta manera, Podem gestionarà una conselleria associada a la Vicepresidència del Govern de Canvi Climàtic i Diversificació del Model Productiu, i una altra Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Sobirania Energètica. El partit morat també es farà càrrec d'una Secretaria Autonòmica de Qualitat i Memòria Democràtica.

Des de Podem s'ha informat també d'algunes de les mesures que s'impulsaran des del Govern una vegada tancat l'acord programàtic, com el desplegament de la llei d'habitatge, la reducció de les tarifes del transport públic, el reforç de la inspecció turística i la creació de l'institut de l'energia de les Illes Balears.

stats