Política 07/08/2019

Company reclama a Armengol que no deixi anar Sánchez sense treure-li compromisos per a les Balears

El líder del PP vol que aprofiti la visita d'aquest dimecres del president del govern per concretar el REB i altres convenis de finançament, com el de carreteres

Carles Tudurí
1 min
Company reclama a Armengol que no deixi anar Sánchez sense treurer-li compromisos per Balears

PalmaEl president del PP a les Illes, Biel Company, ha reclamat aquest dimecres a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que aprofiti la visita d'aquest dimecres de Pedro Sánchez per obtenir compromisos concrets per a les Illes. "Tenim esperances si aixeca el cap", ha comentat el líder del PP, que insistit que la presidenta no pot deixar que Sánchez vingui a fer turisme a les Illes.

Company ha acusat Armengol d'acotar el cap davant Madrid i li ha recordat la necessitat d'aconseguir compromisos del govern central per tirar endavant el Règim Especial de Balears, aclarint les millores fiscals que es proposen per a les empreses de la Comunitat. També li ha demanat que aconsegueixi finançament per a les carreteres de les Illes, ja que en quatre anys ha estat incapaç d'aconseguir els 210 milions del conveni de carreteres de 2004 que no es va complir. "No volem res més que el que és nostre", ha dit.

El màxim responsable del PP a les Illes també ha criticat Armengol pel forat de 500 milions que ara atribueix, segons Company, a la llei Montoro, "quan han tingut un any per modificar aquesta llei". "El pressupost del 2019 inclou partides fictícies per fer quadrar els comptes que Catalina Cladera va posar per ordres d'Armengol", ha afegit.

D'altra banda, Company ha acusat el Govern de mirar cap a un altre costat en relació amb els actes de turismofòbia, com la darrera acció del col·lectiu Arran, sobretot en un moment en què les perspectives per a la temporada, segons el PP, són dolentes.

stats