Company reclama a Armengol que no deixi anar Sánchez sense treure-li compromisos per a les Balears

El líder del PP vol que aprofiti la visita d'aquest dimecres del president del govern per concretar el REB i altres convenis de finançament, com el de carreteres

El president del PP a les Illes, Biel Company, ha  reclamat  aquest dimecres a la presidenta del Govern,  Francina  Armengol, que aprofiti la visita d'aquest dimecres de Pedro Sánchez per obtenir compromisos concrets per a les Illes. "Tenim esperances si aixeca el cap", ha comentat el líder del PP, que insistit  que  la presidenta no  pot  deixar que Sánchez vingui a fer turisme a les Illes.

Company ha acusat Armengol d'acotar el cap davant Madrid i li ha recordat la necessitat d'aconseguir compromisos del govern central per tirar endavant el Règim Especial de  Balears , aclarint les millores fiscals que  es  proposen per a les empreses de la Comunitat. També li ha demanat que  aconsegueixi  finançament per a les carreteres de les Illes, ja que en quatre anys ha estat incapaç d'aconseguir els 210 milions del conveni de carreteres de 2004 que no es va complir. "No volem res més que el que és nostre", ha dit.

El màxim responsable del PP a les Illes també ha criticat Armengol pel forat de 500 milions que ara atribueix, segons Company, a la llei Montoro, "quan han  tingut  un any per modificar aquesta llei". "El pressupost del 2019 inclou partides fictícies per fer quadrar els comptes que Catalina Cladera va posar per ordres d'Armengol", ha afegit.

D' altra banda , Company ha acusat el Govern de mirar cap a un altre costat en relació amb els actes de turismofòbia, com la darrera acció del col·lectiu Arran, sobretot en un moment en què les perspectives per a la temporada, segons el PP, són dolentes.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF