Biel Company qualifica la legislatura de "vodevil"

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acusa el cap de l'oposició de "no tenir projecte"

El president del PP balear ha qualificat la legislatura del Pacte de "vodevil" en el darrer ple del Parlament d'aquest dimarts, i ha recordat circumstàncies com "els enfrontaments" entre els partits que han format part del Govern, la situació que generà el "canvi a la presidència del Parlament" i "els canvis a la vicepresidència". "Es podien haver recuperat moltes coses, però han suspès en fons i forma", ha afegit. Company ha comparat el Govern amb el 'Titanic' i s'ha referit a la presidenta com "la que toca el violí" mentre s'enfonsa. Això sí, el president popular ha apel·lat al "bon rotllo".

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha acusat el cap de l'oposició de "no saber cap a on va". "L'iceberg era el Govern de Bauzá, en el qual vostè participava", ha continuat la presidenta, que ha subratllat que el saldo de Company "és molt negatiu". "No té projecte, serà perquè el vodevil a Madrid l'ha deixat tocat", ha afegit Armengol. "Li convé estar quatre anys més a l'oposició", ha sentenciat.

La secretària general del PSIB ha contraposat les polítiques de retallades de l'anterior Executiu del PP amb les del Pacte. "Com es defensen els interessos de tots? Acomiadant professors, infermeres i metges o contractant-los? Aturant la llei de dependència o augmentant-la? Aturant els centres de dia o ampliant-los?", ha demanat Armengol durant la seva intervenció.