Política 16/05/2018

Company qualifica de "fita històrica" el descompte del 75% aconseguit "pel PP"

El líder del PP balear assegura que "fa mesos" que estava assabentat de la confirmació de la bonificació

Efe
1 min
El president del PP, Biel Company, en la roda de premsa que va convocar ahir a la seu del partit, a Palma.

PalmaEl líder del PP balear, Biel Company, ha qualificat avui de "fita històrica" el descompte del 75% en els vols i les connexions marítimes entre l'arxipèlag i la Península i ha afirmat que "s'ha aconseguit gràcies al PP" i malgrat el govern d'esquerres de les Illes Balears.

El dirigent popular ha afirmat que "a Armengol li interessa més no aconseguir coses de Madrid que aconseguir-les" i que "el discurs del victimisme se li està acabant". Així mateix, ha assegurat que ja "fa mesos" que tant el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, com altres dirigents estatals del seu partit li varen confirmar que el descompte en els bitllets de transport s'ampliaria del 50% al 75% i que la mesura es plantejaria en la negociació pressupostària amb els diputats canaris.

Una vegada confirmada l'aprovació del descompte, sembla que als membres del Govern balear "no els va bé", ha dit Company PP, per a qui l'executiu autonòmic ha arribat tard a la negociació i ara intenta sembrar dubtes intentant que el descompte es consolidi per llei en el nou Règim Especial de Balears. "Ja hi és, al Règim Especial de Balears", ha assegurat.

Segons Company, Armengol fa "comèdia" i desconeix la llei vigent, que "ja registra el descompte en el transport per als residents". "Tindrem el mateix que Canàries", excepte les compensacions que l'arxipèlag atlàntic té pel fet de ser una regió ultraperifèrica, ha assenyalat.

stats