Política 19/12/2018

Company presentarà aquest dimecres Isern com a candidat a la batlia de Palma

Aquest dimarts s'ha dut a terme la Junta Territorial de Palma, en què s'ha coordinat l'equip que dirigirà l'acció política a la ciutat

Aina Riera Serra
2 min
Company presentarà aquest dimecres Isern com a candidat a la batlia de Palma

PalmaEl president del PP de les Illes Balears, Biel Company, presentarà aquest dimecres a la seu del seu partit el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, que torna a la palestra política després de dos anys de descans. Ho farà acompanyat per la presidenta de la Junta Territorial de Palma, Marga Duran, que ha mostrat en tot moment la seva lleialtat al partit tot i haver estat descartada com a candidata a la batlia, i després de tres anys i mig com a presidenta al PP de Palma i de feina a l'oposició.

Dimarts capvespre es va dur a terme la Junta Territorial del PP Palma, en què va presentar-se l'equip que dirigirà l'acció política a la ciutat. La seva presidenta, Marga Duran, va comunicar als militants la decisió del partit que Isern encapçali la candidatura municipal del 2019 i va afirmar que "ara és el moment de participar de manera activa en la campanya perquè el PP obtingui el millor resultat possible i recuperar la batlia de Palma".

Mateu Isern i Marga Duran a la Junta Territorial del PP a Palma

Per part seva, Isern, present en la reunió a la seu del partit, es va comprometre a "parlar, escoltar i treballar amb tots perquè el Partit Popular lideri el canvi a Palma, així com a Mallorca i les Balears".

La candidatura d'Isern haurà de ser confirmada pel Comitè Electoral Nacional del Partit Popular el mes de gener, amb la resta dels candidats per a les capitals de província.

L'exbatle Isern, que va capitanejar l'executiu a Cort de l'any 2011 al 2015, va dimitir del seu càrrec com a diputat popular el maig del 2016 per "raons personals" que mai no va arribar a aclarir. A la pregunta de si la seva decisió tenia alguna relació amb la trama de corrupció de la Policia Local que encara investiga la Fiscalia, la resposta d'Isern va ser taxativa: "Això és absolutament absurd i inversemblant".

stats