Política 05/06/2018

Company sobre Rajoy: "Ha donat una lliçó magistral sobre com es deixa un càrrec"

El president del PP balear ha assistit a la reunió del comitè executiu estatal del partit a Madrid

Efe/j. R.
2 min
El president del PP, Biel Company, en la roda de premsa que va convocar ahir a la seu del partit, a Palma.

PalmaEl president del PP de Balears, Biel Company, considera que Mariano Rajoy “ha donat una lliçó magistral sobre com es deixa un càrrec” quan ha anunciat aquest dimarts la dimissió de la direcció estatal del partit.

Company s'ha absentat del ple del Parlament per assistir a la reunió del comitè executiu estatal del PP a Madrid. A la sortida, ha assegurat que la renúncia és "una decisió que honra el president Rajoy, parla de la seva integritat i del seu compromís per cercar sempre el millor per a Espanya i el PP".

"Estic segur que el temps col·locarà Mariano Rajoy on es mereix en la història d'Espanya, en un lloc destacat, no com en els últims anys, en què molta gent l'ha maltractat de manera gratuïta, suposadament perquè no s'ha volgut cenyir a determinats interessos d'alguns mitjans de comunicació i de grans corporacions i ha fet el que considerava que havia de fer en benefici de tots els espanyols", ha dit el líder del PP balear.

Company considera que "s'obre una nova etapa en el PP" per triar un president i una direcció que portin l'organització a afrontar les primeres eleccions, les municipals del 2019, "amb les màximes garanties". Company considera que el PP ha de "tornar a ser el partit que il·lusionava la gent amb un missatge fresc i amb gent nova que torni a animar la gent", i s'ha mostrat convençut que aconseguirà “que el PP torni a ser el partit més votat de les Balears".

El president del PP balear creu que la formació política travessa "un moment importantíssim que demana a tothom estar a l'altura" i qualifica la situació de "complicada”. S'ha de “pensar en el partit i a trobar les millors persones i establir els millors missatges per ser la força més votada i amb més suport social", ha dit. Assegura que el PP ha estat el partit polític "més important d'Espanya, el més votat, el que té més afiliats i simpatitzants i que arriba a tots els racons de l'Estat". "Tenim la il·lusió, la gent, les idees i l'experiència, cosa que no pot dir cap altre partit a Espanya", ha afegit.

"Hem de ser capaços de fer aquest canvi tranquil, profund, amb conviccions i afrontar les properes eleccions del 2019. Estic convençut que això ens ajudarà a guanyar-les i remuntar-nos", ha conclòs.

stats