Política 11/07/2019

Company assegura que li agradaria tenir més càrrecs per a tots i confia en Marí

El president del PP balear ha qualificat el senador autonòmic com "una persona de màxim nivell i confiança, i això és el més important pel partit"

Ara Balears
1 min
Imatge de Biel Company fent declaracions en el Parlament.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha afirmat aquest dijous que li agradaria tenir més càrrecs per a tots, però el més important és que el senador autonòmic José Vicente Marí és una "persona de màxim nivell i confiança, i això és el més important pel partit".

Als passadissos del Parlament, Company ha qualificat d'"anècdota" l'oposició de l'exdiputada autonòmica i exconsellera Mabel Cabrer al fet que Marí, com a quota eivissenca, fos senador autonòmic, en comptes d'un representant mallorquí. Company ha entès que qualsevol membre del partit pot tenir les seves "aspiracions", si bé la seva responsabilitat com a número 1 del PP balear era triar la persona que "millor defensarà els interessos de les Balears" al Senat, en aquest cas, José Vicente Marí.

José Vicente Marí ha agraït públicament al president Company i als companys de partit la confiança en ell per exercir aquest càrrec i s'ha posat a disposició de tots els grups del Parlament balear per treballar conjuntament durant els pròxims anys.

Per part seva, el senador del grup popular i quart secretari de la mesa de la Cambra Alta, Rafael Hernando, que ha assistit a la sessió constitutiva del Parlament balear, ha destacat l'elecció d'un "gran senador com és José Vicente Marí".

stats