Política 31/07/2018

Biel Company: "És de curts de mires obrir el debat sobre la monarquia i la república"

El president del PP a les Balears critica la proposició no de llei presentada per MÉS per Mallorca i Esquerra Unida

S. V.
1 min
Company demana “unitat”

PalmaEl president del PP a les Balears, Biel Company, ha afirmat que "és de curts de mires obrir el debat" sobre la monarquia o la república tant a les Balears com a Espanya. Són declaracions fetes arran de la proposició no de llei que MÉS per Mallorca i Esquerra Unida registraren dilluns al Parlament, i ha dit que són "partits antisistema que no tenen res a fer i fan perdre el temps a la resta".

La proposta demana un referèndum per elegir entre monarquia i república i que, a més, demana que la casa reial deixi d'utilitzar el palau de Marivent. "Aquesta gent no hi veu més enllà d'un pam", ha afegit Company sobre els partits.

Inmigració, segons Casado

D'altra banda, Company ha donat suport al discurs sobre la immigració del president del PP, Pablo Casado, i ha rebutjat el "populisme" del president del Govern, Pedro Sánchez. Creu que en són conseqüència les allaus de persones que volen venir a Espanya.

En aquest mateix sentit, Company ha advertit que "el mateix li passarà" a la presidenta de les Balears, Francina Armengol, i del perill que les màfies que "mouen i trafiquen amb aquestes persones elegeixin les Balears com a destinació".

Segons Company, la immigració és un "assumpte delicat i sensible" que necessita una solució política global de la Unió Europea (UE). "S'hi ha de posar seny", ha afegit, i ha negat que el discurs de Pablo Casado, líder del PP estatal, sigui xenòfob.

stats