Política 07/11/2019

Company critica les retallades en educació i en inversions en depuradores del Govern

El líder popular també ha carregat contra el repartiment de l'ecotaxa, que ha qualificat de "frau i engany als turistes"

Ara Balears
1 min
Company, acompanyat d'alguns dels candidats del partit a la plaça Major de Palma

PalmaEl president del PP de Balears, Biel Company, ha criticat aquest dijous el Govern de Francina Armengol per les retallades en educació, inversions en depuradores i altres serveis bàsics, com també per l'increment d'un 16% en la despesa d'alts càrrecs i assessors per al 2020.

"Armengol ha de gestionar la seva pròpia herència i és vergonyós veure com, mentre fa retallades a la gent de les nostres illes, augmenta els assessors i els càrrecs polítics”, ha denunciat Company.

A més, Company ha qualificat el repartiment de l'ecotaxa de "frau i engany als turistes, els ajuntaments i la ciutadania". "L'esperit de l'ecotaxa era utilitzar els diners que paguen els turistes per reinvertir en el medi ambient i zones turístiques, però Armengol la utilitza per tapar els forats que ha provocat en els comptes de 2019 i que també provocarà el 2020”, ha assegurat.

El president del PP balear, acompanyat pels candidats al Senat per Mallorca per al 10-N, Maria Salom i Javier Bonet, ha visitat aquest dijous, penúltim dia de campanya, una taula informativa del partit a la plaça Major de Palma.

Company ha promès que, si el Partit Popular guanya les pròximes eleccions i Pablo Casado és el president d'Espanya, recuperarà la proposta de Règim Especial de les Illes Balears que va rebutjar Armengol el 2018, que suposava 380 milions d'euros cada any en "benefici de tothom".

"Sánchez va aprovar un frau de REIB abans de les eleccions anteriors, que no ha suposat ni un euro per a les Balears. Era pura filosofia. Tornarem a defensar el REIB que oferia el PP i que Armengol va rebutjar només perquè era del PP", ha afirmat.

stats