Company carrega contra la presidenta a escala personal

El líder del PP balear demana a Armengol que se'n vagi abans de les eleccions de maig

El president del PP balear ha entrat en el terreny personal per atacar la presidenta del Govern balear, Francina Armengol. "Pas pena per ella. Cada pic està pitjor. En quines condicions arribarà a les eleccions de maig?", ha demanat Company en roda de premsa aquest dijous.

El popular ha tornat a demanar a Armengol "que doni la cara" i ha considerat que els pressupostos generals de l'Estat són "la cirereta que li faltava". "Tot li va malament des que Pedro Sánchez és a Madrid", ha dit Company. "La seva credibilitat és zero i ha practicat la política de l'engany tota la legislatura", ha afegit el president del PP, qui, fent servir anglicismes, ha qualificat Armengol de "presidenta 'fake'".

Un dels retrets de Company ha estat que la inversió prevista per l'estat espanyol a les Balears ha minvat un 11,4%. "Totes les comunitats socialistes creixen llevat de la nostra. I passava igual quan governava el PP a Madrid", ha explicat. La conclusió del líder popular és que "Armengol és el problema". "És la pitjor negociadora. Acota el cap a Madrid", ha afirmat.

La legislatura es tanca "en fals" per al president dels populars. Company ha enumerat diverses promeses del Govern, com el REB, el conveni de carreteres o el sistema de finançament, i les ha definides com a 'fake'. 

Segons el líder popular, "Armengol està esgotada políticament". "Els perjudicis que ha causat en aquesta comunitat l'invaliden per tornar-se a presentar", ha dit. 

Contra la prohibició del dièsel

Company també ha manifestat la seva oposició a la prohibició del dièsel a les Illes a partir del 2025. "Els fabricants d'automòbils ja han dit que les polítiques ambientals del Govern fan que es contamini més. Les compravendes de cotxes dièsel de més de 20 anys, els que més contaminen, han augmentat un 14%, mentre que estam a la coa en venda de vehicles nous, els que menys contaminen", ha explicat.

En canvi, "la posició del PP és fugir de prohibicions". "Volem un pla 'renove' amb ajudes de 6.000 euros per a qui compri vehicles de baixes emissions", ha comentat.