Política 25/10/2018

Company carrega contra la "gestió covarda" d'Ensenyat pels canvis en el Pla de carreteres

L'acusa de suprimir una quinzena de projectes "sense consultar i d'amagat" als representants dels municipis afectats per les obres

C. Amengual
1 min
Biel Company, Mauricio Rovira i representants de diferents municipis de Mallorca.

PalmaEl líder del PP balear, Biel Company, ha criticat aquest dijous la "manca de capacitat de gestió" i la "gestió covarda" del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, per la decisió de suprimir "sense consultar i d'amagat" una quinzena de projectes de variants i desdoblaments previstos en el Pla de carreteres de Mallorca del 2009.

En una compareixença a la seu del PP i acompanyat pel portaveu de la formació en el Consell, Mauricio Rovira, i pels batles i portaveus municipals de diferents municipis de l'illa, Company ha carregat contra Ensenyat, que "no ha començat les obres de les carreteres fins fa poc, després de tres anys de legislatura i tenint els doblers per fer-ho".

Company ha assenyalat que el president del Consell "s'ha fet por" i ha anteposat els interessos partidistes i electorals a les necessitats de la gent. A més, ha demanat al president del Consell que es reuneixi amb el seu partit i amb els representants dels diferents municipis afectats per les obres de les infraestructures en carreteres.

El caos de Palma o la crema d'autobusos han estat alguns exemples que Company ha mencionat com a actuals problemes de mobilitat a l'illa. El líder del PP ha dit que "el govern d'esquerres utilitza una ideologia de prohibició" i que "en qualsevol moment es prohibiran els cotxes". Company també ha lamentat que "aquesta és la pitjor legislatura en qüestió de mobilitat" i ha acusat Armengol d'afirmar que vol fomentar el transport públic mentre fa tot el contrari i fomenta l'ús del cotxe.

stats