Política 01/06/2018

Company acusa Sánchez de "tenir molt poca vergonya"

El president del PP balear critica que el líder del PSOE "ha passat de ser un cadàver polític a convertir-se en president d'Espanya"

Efe
2 min
El president del PP, Biel Company, en la roda de premsa que va convocar ahir a la seu del partit, a Palma.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha criticat aquest divendres que el nou president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "ha passat de ser un cadàver polític a convertir-se en president d'Espanya".

"La moció de censura és una figura legal, però caldria veure si també és de sentit comú", ha dit Company aquest divendres dematí en una roda de premsa. Després que el ple del Congrés dels Diputats hagi aprovat la moció de censura que fa president del govern Pedro Sánchez, Company ha afirmat que està "trist" i que el que ha fet Sánchez "no és normal".

El president del PP a les Balears creu que el líder del PSOE "ha passat per sobre de qualsevol sistema per poder accedir a la presidència del govern". Així mateix, ha afegit que "ha pactat amb fins a 23 partits i no sabem què els ha promès a cadascun" i ha assegurat que "l'única cosa que han volgut tots és llevar d'enmig el Partit Popular".

Amb relació als Pressupostos Generals de l'Estat, Company acusa Sánchez de "tenir molt poca vergonya", ja que "ara diu que els aplicarà, tot i que no fa gaire els havia criticat amb vehemència". "Ara que té majoria, per què no crea els seus propis pressupostos?", s'ha demanat. "A aquest home li és igual tot, només volia la cadira presidencial", hi ha insistit.

"Vull dir a la senyora Armengol que ara ja no podrà matar-nos més", ha expressat el dirigent del PP sobre el nou escenari que viurà a partir d'ara la política balear. "Esper que ara tot siguin facilitats per recuperar el Pla de carreteres i que, immediatament, tindrem el Règim Especial a Balears", ha ironitzat.

Finalment, Company ha demanat que el nou govern d'Espanya "no sigui igual que el d'Armengol a Balears", que ha definit com "un total desgovern".

stats