Política 15/01/2019

Company acusa Armengol d'"acotar el cap a Madrid"

El portaveu del PP demana a la presidenta que "surti a donar la cara"

Maria Llull
1 min
Biel Company, durant el ple d'aquest dimarts en el Parlament.

PalmaEl portaveu del Partit Popular, Biel Company, ha acusat la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'"acotar el cap a Madrid", i li ha demanat que "surti a donar la cara". Company ha declarat als passadissos del Parlament que els Pressupostos Generals de l'Estat que es varen presentar ahir "són els pitjors que es podrien tenir".

"Armengol ha d'afrontar uns mesos complicats i difícils, i ha de fer el que va dir", ha dit Company, que ha recordat una afirmació de la presidenta: "No aniré a Madrid a acotar el cap". "Estam en un context de creixement econòmic, i això s'ha traduït en una pujada d'impostos de 250 euros per ciutadà i una despesa desmesurada", ha assenyalat el líder popular. "El senyor Sánchez ja és aquí, i no és pel bé de les Illes", ha sentenciat.

El PSIB espera que el REB col·loqui les Balears a la mitjana

El portaveu del PSIB, Andreu Alcover, ha assenyalat que "la inversió territorialitzada dels Pressupostos Generals de l'Estat no respon a les necessitats de la comunitat", encara que ha manifestat el desig que "el REB col·loqui les Balears a la mitjana d'inversió". Alcover ha reconegut que no té cap explicació sobre la pèrdua d'inversions amb un govern del mateix color polític a Madrid.

stats