Política 02/07/2019

Company critica que MÉS condicioni el tancament de l'equip de govern i acusa Armengol d'"absència d'autoritat"

Segons el president del PP balear, que els ecosobiranistes gestionin Medi Ambient és "falsejar la democràcia"

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha criticat aquest dimarts que la presidenta socialista Francina Armengol "no hagi pogut tancar encara el seu equip de govern a causa de la crisi de MÉS". Segons Company, això és "una mostra de l'absència d'autoritat de la presidenta i de la manca de control que tindrà sobre les àrees gestionades pels seus socis". Sobre la gestió de Medi Ambient a càrrec dels ecosobiranistes, el líder popular s'ha mostrat preocupat perquè "un partit amb el 6% dels vots sigui el responsable únic de la política territorial. Això és un mal pacte i falsejar la democràcia".

Company també ha fet referència a les peticions de Francina Armengol al govern estatal durant la presa de possessió de la presidenta d'aquest dilluns i ha lamentat que, malgrat que Armengol "és molt reivindicativa sobre el paper", és "la pitjor negociadora per als interessos de les Balears". En aquest sentit, ha destacat que "el desembre del 2015 es varen anunciar 320 milions d'euros en convenis que mai no varen arribar i enguany s'ha aprovat un REB sense dotació econòmica que no ha estat més que un engany a la societat balear".

Segons el president popular, "si Armengol hagués trobat la seva pròpia herència de mans d'un altre Govern, l'hauria criticat molt". El portaveu popular ha recordat en una entrevista a Canal 4 Ràdio que la presidenta "es va presentar el 2015 amb la promesa de canviar el model econòmic i no ha canviat res". "L'únic que ha provocat és que el creixement de l'economia baixi d'un 4% a un 2%", ha afegit.

stats