Política 17/10/2019

Biel Company exigeix a Francina Armengol que trenqui amb MÉS per Mallorca

El president del PP balear es compromet a estar al costat de la cap de l'Executiu en qüestions fonamentals per a les Balears

Maria Llull
1 min
El president del PP balear, Biel Company, amb els integrants de les llistes per a les pròximes eleccions del 10 de novembre

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha reclamat aquest dijous a la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, que trenqui el pacte de govern amb MÉS per Mallorca durant la presentació dels candidats del seu partit a les properes eleccions del 10 de novembre. "Exigim a la senyora Armengol que, si realment no vol ser equidistant entre aquesta gent que està fora de la Constitució i la que està dins, trenqui el pacte que té amb MÉS per Mallorca", ha manifestat.

Segons Company, el pacte amb els ecosobiranistes posa de manifest la voluntat de "traslladar a les Balears el mateix conflicte social que hi ha a Catalunya i que, lluny d'arreglar coses, el que fa és dur a una confrontació social".

A més, Company ha assegurat que, en cas que Armengol trenqui amb MÉS, "el Partit Popular estarà al seu costat per garantir l'estabilitat necessària per a les coses fonamentals per a aquesta comunitat autònoma".

El president del PP balear ha recordat que "hi ha una sentència ferma" i que estam en un estat de dret, "gràcies a Déu i al sacrifici de molta gent". "La Constitució dona molt de marge perquè tothom pugui expressar les seves opinions, però dins el marc legal", ha continuat. Segons Company, "la democràcia neix de la llibertat, però es manté amb la normativa, amb les lleis".

"S'ha de dur a terme tot el diàleg que sigui necessari, però dins el marc de la Constitució", ha afegit el popular, qui també ha criticat que Armengol "no ha estat capaç de dir això en quatre anys". "S'oblida de dir 'dins el marc de la Constitució'. Li demanam que agafi coratge i ho digui, perquè se sentirà molt millor", ha afegit.

stats