Política 05/09/2018

Company (PP) sobre Catalunya: "Els pares estan enfrontats amb els fills, i els germans no es poden xerrar entre ells"

El líder conservador ha admès que "ja ha començat la campanya" i ha reivindicat el paper de la formació com "l'únic partit que pot enviar Armengol a l'oposició"

J. R.
2 min
Company durant la reunió del Comitè Executiu.

PalmaEl PP balear ha arrencat amb un consell executiu aquest dimecres vespre després d'haver duit a terme durant aquesta setmana unes jornades parlamentàries. En declaracions posteriors, el president dels conservadors illencs, Biel Company, ha valorat la situació política del seu partit després que el PP estatal elegís com a nou president Pablo Casado.

Company ha valorat, entre altres coses, la situació a Catalunya i ha afirmat que "els pares estan enfrontats amb els fills" i que "els germans no es poden xerrar entre ells". El líder del PP ha fet aquesta afirmació després de retreure a la presidenta balear, Francina Armengol, que governàs juntament amb MÉS per Mallorca, "que vol fer un referèndum d'independència el 2030" -tot i que els ecosobiranstes ja han descartat de moment aquesta proposta. Així mateix, el líder conservador ha dit que els socis del Pacte "es troben molt còmodes amb les posicions dels independentistes catalans " i els ha acusat "d'encoratjar i justificar, en moltes ocasions, les seves actituds.

Així mateix, el president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha admès que "ja ha començat la campanya" i ha reivindicat el paper de la formació com "l'únic partit que pot enviar Armengol a l'oposició i evitar que torni a governar un pacte d'esquerres" després de les eleccions de maig de 2019. Company també ha criticat la política de "confrontació i sembrar odi" Govern del Pacte i la seva ineficàcia en la gestió.

En acabar el comitè, el president dels populars ha defensat que l'arribada de Casado a la presidència del PP estatal "ha generat molta il·lusió i esperança en el nostre partit" i ha acusat els altres partits de "generar confusió" quan afirmen que la formació s'ha escorat a la dreta. "Defensam els valors de sempre del PP i els únics que sí que s'han escorat cap a un extrem, en aquest cas cap a l'esquerra, és el pacte que presideix Armengol. Al PP defensam els nostres valors, però des de la concòrdia i en positiu, sense perseguir ningú com es fa des d'aquest Govern a alguns sectors ", ha assegurat.

stats