Política 02/06/2020

Company, a Armengol: "Per què li surt aquesta vena de supèrbia i prepotència?"

La presidenta del Govern reclama altura de mires al Partit Popular per fer front a la crisi del covid-19

Maria Llull
1 min
El portaveu del PP en el Parlament, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha carregat contra la gestió que el Govern encapçalat per Francina Armengol està fent de la crisi del coronavirus i ha lamentat que no es compti amb els partits de l'oposició per fer front a la crisi. Company ha lamentat que Armengol hagi anat "de la indiferència al menyspreu" pel que fa a les propostes del PP. "Per què li surt aquesta vena de supèrbia i prepotència?", ha demanat. "Per molt nerviosa i superada que estigui, no pot menysprear l'oposició. Nosaltres no som l'enemic i farem feina sempre que ho vulgui. Deixi la seva supèrbia i deixi's ajudar", ha afegit.

"Ara no toca perdre el temps amb mesures ideològiques. Hi ha comerços que no poden obrir, famílies que no poden fer conciliació... Aquestes haurien de ser les seves prioritats i no ho són", ha continuat el portaveu popular, qui també ha considerat que, si el Govern "espera Pedro Sánchez, anam malament".

Per la seva banda, Armengol ha demanat al PP "altura de mires" per afrontar la crisi econòmica provocada per la pandèmia. "S'ha adonat que ara no hi ha turistes a les Illes Balears?", ha demanat a Company, mentre que el portaveu del PP ha respost que "no n'hi ha per culpa seva, perquè no ha fet feina".

La presidenta ha defensat les polítiques de l'Executiu per pal·liar els efectes de la crisi, i que s'hagi fet feina de manera conjunta amb la Mesa de Diàleg Social, els consells insulars i els ajuntaments. "En aquest moment es necessita altura de mires i un Partit Popular amb una mica més de visió", ha sentenciat Armengol.

stats