Política 27/06/2019

Company proposa a Armengol un "gran pacte en política turística"

El líder popular també ha criticat que MÉS gestioni la Conselleria de Medi Ambient i Territori perquè "just representa el 6% dels votants"

Kike Oñate
1 min
Company proposa a Armengol un "gran pacte en política turística"

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha proposat a la candidata a la Presidència al Govern, Francina Armengol, un "gran pacte en política turística" per arribar als majors consensos possibles i desenvolupar el model econòmic de les pròximes dècades, segons ha assegurat durant la seva intervenció en la segona jornada de la sessió d'investidura d'Armengol. A més, el líder popular també ha criticat que MÉS gestioni la Conselleria de Medi Ambient i Territori perquè "just representa el 6% dels votants". Pel que fa al discurs d'investidura que va fer Armengol aquest dimecres, l'ha qualificat de "buit" i "sense compromisos".

Sobre política d'habitatge, Company ha carregat contra la creació de l'Observatori de l'Habitatge, que pretén radiografiar el mercat immobiliari per barris: "Un xibiu per col·locar els seus i que no servirà de res", ha dit el popular, afegint que "vagin a Son Espases per fer radiografies". Company també ha afirmat que el PSIB "acota el cap davant Madrid" segons qui està al govern espanyol. Altrament, Company ha instat Armengol a "reflexionar" sobre el decret del català a la sanitat, perquè "va estar influenciat pels seus socis".

stats