Política 14/05/2020

Company a Armengol: "Benvinguda a les polítiques de reactivació que va practicar el PP"

El president popular critica la manca de consens i lleialtat de la presidenta del Govern

Ara Balears
2 min
El president del PP balear, Biel Company, arribant al Parlament

PalmaEl president del PP balear, Biel Company ha valorat aquest dijous el Decret llei de mesures urgents per impulsar l'activitat econòmica, presentat dimecres pel Govern, i ha donat la "benvinguda" a la presidenta Francina Armengol "a les polítiques de reactivació econòmica que va practicar el PP durant la legislatura 2011-2015". Segons ha explicat el PP mitjançant un comunicat, Company ha assenyalat que la seva formació "encara no ha pogut veure les mesures concretes que incorpora el text" i ha lamentat "una nova mostra de la manca de consens i de lleialtat que practica la senyora Armengol amb el principal partit de l'oposició".

El líder popular també ha criticat que Armengol "tampoc ho ha consensuat amb la resta d'institucions, com els consells, ni amb els seus socis de Govern, els quals, segons les seves pròpies declaracions, se senten menyspreats". Segons Company, la presidenta "demana participació a la resta de forces però continua manant i ordenant".

Amb relació al fons de la norma, el president del PP ha afirmat que "mentre manca la publicació en el BOIB per conèixer-ne els detalls, sembla que estam davant un decret que preveu tota una sèrie de mesures proposades durant molts de mesos pel nostre partit, a les quals la mateixa Armengol va votar en contra de manera sistemàtica perquè les presentava el Partit Popular i incomodaven els seus socis de Govern".

"Ens alegram que la presidenta doni suport a les mesures del Partit Popular, que hagi despertat d'una vegada i comenci a veure quina és la realitat econòmica i social de les Balears, encara que ho faci forçada per la situació", ha dit el dirigent popular. En aquest sentit, Company ha destacat que "des del PP hem insistit molt aquests darrers temps en la necessitat d'adoptar mesures de reactivació dels principals sectors productius de les Balears, unes mesures que sempre han estat rebutjades per Armengol. La realitat s'imposa ara i no li queda més remei que aplicar les polítiques liberals, d'incentivació econòmica, que sempre hem defensat, per mitigar l'impacte de la crisi del coronavirus", ha sentenciat.

stats