Política 10/09/2018

El Comitè de Rutes de Menorca demana un pla per identificar nous mercats

També s'ha encarregat a l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears la representació del Comitè de Rutes de Menorca a la World Routes

Iván Martín
1 min
Marc Pons ha presidit la reunió que ha comptat amb representants de les principals patronals afectades.

MaóEl Comitè de Desenvolupament de Rutes de l'Aeroport de Menorca ha acordat, en la reunió mantinguda a la seu del Consell Insular, a Maó, demanar a l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears la redacció d'un pla biennal de rutes, amb el repte d'identificar els nous mercats per a l'illa. El conseller balear de Mobilitat, el menorquí Marc Pons, ha presidit la trobada.

Pons ha explicat que aquesta estratègia implica la recerca de noves rutes amb Menorca, amb destinacions que s'identifiquen com a emissores de viatgers fins a l'illa, com també de rutes transoceàniques amb una escala i destinació final a Menorca. La previsió és que el pla de rutes sigui una realitat a final d'enguany.

D'altra banda, també s'ha encarregat a l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears la representació del Comitè de Rutes de Menorca a la pròxima World Routes, que tindrà lloc dissabte a Canton, la Xina. Aquesta cita concentra les principals companyies aèries de tot el món i s'hi exploren les propostes de llarga distància per a les Balears.

En la reunió del Comitè de Rutes de Menorca, hi han participat el Consell Insular de Menorca, AENA, la Delegació del Govern, CAEB, ASHOME, la Cambra de Comerç i el Govern balear.

stats