Política 10/05/2019

Coia Sugrañes assegura que la seva prioritat és acabar les obres de la carretera

Les obres a la principal xarxa viària menorquina i el PTI centren la campanya del PP

Iván Martín
2 min
Sugrañes ha presentat el seu programa al Consell a l'hotel Torralbenc d'Alaior.

AlaiorLa candidata del Partit Popular al Consell de Menorca, Coia Sugrañes, ha assegurat que si accedeixen a la institució, la seva màxima prioritat serà la finalització de les obres de la carretera general. Sugrañes considera que l’actual model promogut pel PSOE, MÉS per Menorca i Unides Podem “és un problema de seguretat per als menorquins i ens comprometem a no perdre més el temps i iniciar la tramitació per acabar-la”. A més, ha recordat la seva proposta: “Eliminarem els girs a l’esquerra, el nostre model és el de la rotonda d’accés a Alaior, que recollia el projecte inicial del PP. Volem fer el mateix a Rafal Rubí i l’Argentina”. Sugrañes també ha confirmat que “revisarem el tram Ferreries-Ciutadella perquè ens consta que hi ha punts complicats a causa de la insuficient senyalització”.

El Pla Territorial Insular (PTI) és un altre dels temes que indignen el Partit Popular. Recorden que l’actual equip de govern “no l’ha aprovat pels negatius informes tècnics”, i confia arribar a la institució amb l’objectiu d’evitar que el PTI “paralitzi el desenvolupament econòmic de Menorca”. D’altra banda, en matèria de mobilitat els populars han assegurat que “suprimirem el transport públic a la zona de Favàritx perquè els ciutadans puguin anar a les platges, però mantindrem l’autobús a Macarella, que farem compatible amb el vehicle privat”.

Finalment, Coia Sugrañes ha relativitzat les dades del CIS i creu que “no són extrapolables a l’illa, aquí també condiciona el perfil humà individual. M’avala una gestió de vuit anys al capdavant de l’Ajuntament d’Alaior de fets, no paraules”. La divisió del vot en el bloc de dretes també ha estat comentada per la candidata del PP, que ha aprofitat per fer una crida: “A tots els que a l’abril van votar una altra opció els deman que reflexionin perquè el resultat final no ha estat l’esperat. Som l’única alternativa real de govern”.

stats