Política 25/01/2018

Cladera: "Negociam amb força deduccions fiscals a la innovació"

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes ha explicat la darrera reunió a Madrid per aconseguir un nou Règim Fiscal per a les Illes en una entrevista a 'Al dia' d'IB3 Ràdio

Ara Balears
1 min
Catalina Cladera, aquest dimarts. /ISAAC BUJ

PalmaLa consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha destacat que les negociacions per aconseguir un nou règim fiscal per a les Illes Balears continua "avançant" però encara queda molta feina per fer-hi. Així ho ha destacat en una entrevista al programa 'Al dia' d'IB3 Ràdio per explicar la reunió que va mantenir aquest dimecres a Madrid per negociar-lo.

"Estam negociant crear deduccions a l'impost de societat i de la renda per a empresaris i autònoms. A més, negociam amb força aconseguir deduccions per a la innovació empresarial. A la innovació li pot anar molt bé aquest tipus d'ajuda. Treballam en aquest sentit", ha assenyalat.

D'altra banda, Cladera ha apuntat que també es negocia un fons d'insularitat que es nodreixi dels pressupostos generals de l'Estat. "El fons d'insularitat seria per fer determinades inversions que permetin la connectivitat i la cohesió territorial entre illes. Ens posaríem més a prop a la inversió mitjana a les altres comunitats autònomes", ha dit.

stats