Política 07/02/2019

Ciutadella inicia el procés de contractació de la seguretat privada per a Sant Joan

L'import total és de 66.000 euros i dues terceres parts es destinaran a les despeses derivades del transport de personal

Iván Martín
1 min
Les festes de Sant Joan concentren a milers de residents i visitants durant dos dies de màxima intensitat.

CiutadellaL'Ajuntament de Ciutadella obrirà demà el termini de 15 dies per rebre ofertes de licitació d'empreses de seguretat privada per a les festes de Sant Joan de 2019. L'objectiu és que aquest procés finalitzi a mitjans de març amb l'adjudicació del servei. L'import total és de 66.000 euros i dues terceres parts es destinaran a les despeses derivades del transport de personal, en aquells casos que procedeixin de fora de l'illa.

El consistori ciutadellenc licitarà la seguretat privada per executar els filtres d'accés als actes del Primer Toc, el Caragol del Born i els Jocs del Pla. També es licita el cost dels auxiliars del servei per fer els passadissos i els controls al Pla. A més, la licitació es traurà per separat, amb la finalitat d'afavorir la participació de les petites i mitjanes empreses.

D'altra banda, la regidoria de Festes de Ciutadella treballa en la redacció d'un altre plec de condicions per licitar la compra d'un equipament de càmeres que servirà per fer el recompte del públic assistent als actes més multitudinaris de les festes. Així, es compraran 11 càmeres 3D, antenes de transmissió de dades, antenes receptores omnidireccionals i el programa de gestió de gràfics.

stats