Política 20/04/2019

Ciutadans promet que els autònoms cobraran l'atur com els treballadors assalariats

També proposen que no hagin d'avançar l'IVA per factures cobrades

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida i Fernando Navaro al mercat de l'Olivar

PalmaEl cap de llista al Congrés dels Diputats per Ciutadans Balears, Joan Mesquida, ha explicat les mesures de la formació taronja per als autònoms durant la visita al mercat de l'Olivar, a Palma, juntament amb el número dos de la llista, Fernando Navarro; el candidat al Govern, Marc Pérez-Ribas, i la número dos de la candidatura al Senat, Beatriz Medina. Mesquida ha assegurat que "Ciutadans garantirà que els autònoms puguin cobrar la desocupació igual que qualsevol treballador assalariat".

"Amb vista a les eleccions del 28 d'abril proposam que els autònoms no hagin d'avançar l'IVA per factures no cobrades i que els nous autònoms tinguin tarifa plana de 50 euros al mes els dos primers anys", ha dit. A més, ha dit que "proposam que, siguin pare o mare, no paguin quotes durant dos anys". Així mateix, el cap de llista a la Cambra Baixa ha indicat que "els autònoms deixaran de preocupar-se per la seva pensió, perquè quan governem podran compatibilitzar el cobrament de la pensió i continuar treballant".

Respecte de la petita i mitjana empresa, Joan Mesquida ha assenyalat que estimularan la creació d'empreses perquè es pugui crear en 24 hores a través del mòbil i "harmonitzarem la legislació de les 17 comunitats autònomes perquè aquells que vulguin invertir en un territori o un altre puguin fer-ho amb facilitat".

stats