Política 16/05/2019

Ciutadans reclama resoldre els embossos sense "receptes màgiques"

També ha defensat el transport públic, tal com ha fet el PP amb un vídeo a les xarxes unes hores abans

Ara Balears
1 min
Una retenció a la Via de Cintura

PalmaCiutadans ha carregat aquest dijous contra la manca d'eficàcia del Consell de Mallorca a l'hora de pal·liar els embossos diaris als accessos a Palma. En aquest sentit, la candidata de Ciutadans al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, ha assegurat que els embossos tenen solució, però "només amb voluntat política i no amb receptes màgiques", ja que "no poden aparèixer de sobte sis trens", ha dit la candidata.

La candidata ha exposat les prioritats de Ciutadans en matèria de mobilitat, entre les quals hi ha acabar el segon cinturó per tal d'evitar a molts cotxes l'obligació d'entrar a Palma per desplaçar-se a un altre lloc, reforçar la seguretat del túnel de Sóller -"el més insegur d'Europa"- i revisar totes les carreteres secundàries de l'illa.

El partit taronja també ha defensat el transport públic amb l'increment de freqüències d'autobusos i trens el mateix dia que el Partit Popular ha penjat un gag a les xarxes socials on es poden veure els candidats a la presidència, al Consell de Mallorca i a Cort -respectivament, Biel Company, Llorenç Galmés i Mateu Isern-, acompanyats de la diputada electa del PP al Congrés, Marga Prohens, demanant l'ampliació de la xarxa de metro fins a Son Espases i el Parc Bit, més busos amb servei exprés entre destinacions i una flota moderna i eficient. Això sí, des d'un vehicle privat i un taxi.

stats