Política 25/05/2020

Ciutadans reclama a Armengol que "lluiti" per aconseguir que es pugui volar entre illes a la fase 2

La formació taronja espera que les Balears siguin una de les primeres comunitats a sortir de l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
La portaveu de Ciutadans al Parlament, Patricia Guasp.

PalmaLa portaveu de Ciutadans al Parlament, Patricia Guasp, ha exigit aquest dilluns a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que "lluiti per aconseguir el permís del govern espanyol perquè els residents de les Balears puguin volar entre illes a partir de la fase 2". Guasp ha afegit que "no podem consentir que Sánchez torni a menystenir l'Arxipèlag".

En aquest sentit, la portaveu de la formació taronja ha exposat que "esperam que les Balears siguin una de les primeres comunitats autònomes a sortir de l'estat d'alarma", i ha assenyalat que "hem d'iniciar l'activitat turística", però "Sánchez ens ha enfrontat a altres països, com França, que ja està desaconsellant que es viatgi a Espanya".

D'altra banda, la diputada de Cs s'ha referit al repartiment del fons estatal per pal·liar les conseqüències del coronavirus. Guasp ha denunciat que, "una vegada més, les Illes estan infrafinançades", ja que "dels 16.000 milions d'euros a repartir, ens n'arribarà, aproximadament, un 1,5%", a causa de "la nul·la capacitat negociadora d'Armengol".

stats