Política 13/05/2019

Ciutadans proposa investigar l'autoria de les pintades a les parets de Palma

La neteja i la presència policial són dos puntals de la campanya d'Eva Pomar

A. S.
1 min
Eva Pomar visita un dels carrers més guixats de la ciutat.

PalmaL'increment de la neteja i la presència policial al carrer són dos puntals de la campanya electoral de Ciutadans per Palma. Així ho ha evidenciat aquest dilluns la candidata del partit taronja a Cort, Eva Pomar, que ha fet l'acte electoral del dia amb una paret plena de grafits de fons. Pomar ha promès que, si el seu partit governa la capital mallorquina, hi haurà més policies als carrers, s'incrementaran els mitjans per investigar l'autoria de les pintades i s'elevaran les sancions.

"Palma mai no havia estat tan plena de grafits i pintades", ha alertat la candidata, que ha carregat contra el pacte per haver-se "despreocupat totalment" de la neteja de la ciutat, la protecció del patrimoni i "la imatge que projectam des del punt de vista turístic".

Pomar també ha explicat que pretén crear una "brigada exprés" per netejar els grafits dels edificis públics "immediatament" després de ser pintats i ha assegurat que la seva intenció és "protegir el patrimoni històric", que "incentiva el turisme perquè generi riquesa".

stats