Política 22/04/2019

Ciutadans es compromet a compensar els costos de la insularitat en el transport marítim

La formació taronja assegura que farà gestions a Madrid i Brussel·les perquè augmentin les ajudes

Ara Balears
1 min
El candidat de Ciutadans Joan Mesquida al Port de Palma

PalmaEl cap de llista al Congrés per Ciutadans a Balears, Joan Mesquida, durant una visita al port de Palma al costat de Pérez-Ribas i Camiña s'ha compromès a compensar els costos que significa la insularitat amb relació al transport marítim.

Mesquida assegura que el seu partit treballarà per incrementar de manera substancial les ajudes a les empreses per compensar la insularitat en el transport marítim perquè no perdin competitivitat. "Volem que les nostres empreses competeixin en igualtat de condicions i, per tant, ens comprometem a fer gestions a Madrid i Brussel·les perquè aquestes regles que limiten les ajudes, que són absolutament insuficients avui, augmentin".

El candidat de la formació taronja assenyala que "està comprovat que els costos d'insularitat per transportar productes i matèries primeres per via marítima són quatre vegades majors que per carretera" i ha insistit que "és injust i hauria de compensar-se". També es compromet a compensar la doble insularitat que tenen Menorca i Eivissa, i la triple insularitat de Formentera.

stats