Política 19/05/2019

Ciutadans vol posar fi a la bretxa entre el camp i la ciutat

Pomar: "Eliminarem les traves burocràtiques perquè els tràmits de les ajudes a l'agricultura i la ramaderia siguin senzills"

Ara Balears
1 min
La candidata de Ciutadans a la batlia de Palma, Eva Pomar

PalmaLa candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha visitat aquest diumenge, amb la resta d'integrants de la llista a Cort, la Fira del Caragol de Sant Jordi, on ha assegurat que garantiran "la igualtat en l'accés als serveis públics a totes les persones que resideixin en el nostre món rural, per posar fi a la bretxa entre el camp i la ciutat".

Així mateix, Pomar ha assenyalat que eliminaran "les traves burocràtiques perquè els tràmits de les ajudes a l'agricultura i la ramaderia siguin senzills". Així mateix, ha afirmat que invertiran en la formació dels agricultors i ramaders.

Ciutadans, segons Pomar, suprimirà l'Impost de Successions i Donacions en les explotacions agràries "per facilitar que hi hagi un relleu generacional". També ha indicat que "els nostres companys al Parlament modificaran la nefasta Llei agrària d'Armengol perquè les explotacions agràries siguin productives i no se'ls condemni a viure de les subvencions".

stats