Política 09/09/2019

Ciutadans demana que Morey expliqui les dades de criminalitat al Parlament

Guasp ha assenyalat que el seu grup interpel·larà demà en el ple sobre l'increment d'alts càrrecs i assessors en l'actual Govern

Ara Balears
1 min
Ciutadans demana que Morey expliqui les dades de criminalitat al Parlament

PalmaCiutadans ha sol·licitat la compareixença al Parlament del delegat del govern en funcions, Ramon Morey, perquè expliqui les darreres dades de criminalitat, que situen les Balears com la regió amb més delictes per habitant.

La diputada Patricia Guasp ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que cal que Morey aclareixi les xifres que va oferir, ja que dies després de difondre-les va precisar que no eren realistes perquè no tenien en compte la població flotant.

D'altra banda, Guasp ha assenyalat que el seu grup interpel·larà demà el Govern en el ple del Parlament sobre l'increment d'alts càrrecs i assessors en l'actual govern, que al seu judici "únicament atén quotes i criteris ideològics". "Per guanyar en eficiència i millorar la gestió pública, la qual cosa ha de fer el Govern, cal no inflar més la despesa per pagar nòmines de càrrecs polítics i càrrecs a dit", ha dit la diputada.

stats